TODAY NEWS

De actualitate in transporturiPentru soferiVerificarea aparatelor de taxare automata

Functionarea corespunzatoare a aparatelor de taxare automata poate fi uneori o grija in plus pentru soferi. Insa, de multe ori, nu trebuie sa faci prea mult efort pentru aceasta verificare. De exemplu, atunci cand esti in Germania este simplu sa arunci o privire la OBU #TollCollect si sa te asiguri ca LEDUL VERDE este aprins. La fel de importante sunt si numarul de axe sau greutatea sa fi setate corect! Astazi #stiidelatsg ca in cazul unei erori sau defectiuni, led-ul aparatului...
TSG13 octombrie 201911662 min
https://stiidelatsg.ro/wp-content/uploads/2019/10/Verificarea-aparatelor-de-taxare-automata.jpg

Functionarea corespunzatoare a aparatelor de taxare automata poate fi uneori o grija in plus pentru soferi. Insa, de multe ori, nu trebuie sa faci prea mult efort pentru aceasta verificare.

De exemplu, atunci cand esti in Germania este simplu sa arunci o privire la OBU #TollCollect si sa te asiguri ca LEDUL VERDE este aprins.
La fel de importante sunt si numarul de axe sau greutatea sa fi setate corect!

Astazi #stiidelatsg ca in cazul unei erori sau defectiuni, led-ul aparatului devine ROSU, si eroarea este insotita de un mesaj pe display.

NU circulati cu led-ul rosu aprins! Cautati sa achitati taxa de drum prin tichet de tranzit pana la solutionarea problemei sesizate de aparat!

Tichetele de tranzit poti fi achizitionate de la terminalele de plata aflate si in benzinariile #Shell sau chiar online.

Pentru ca sunt multe de spus legat de mesajele de atentionare transmise de aparate, ne gandim sa deschidem astazi o serie dedicata acestor situatii si mai ales, ce aveti de facut in acele cazuri.

TSG

Adauga un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii