TODAY NEWS

#Special Covid19#Special Covid19 stickyUpdate Italia: adeverinta necesara soferilor

Actualizare declarație ITALIA- 25 Mai 2020! Până la data de 2 iunie 2020, șoferii străini care fac transport în Italia (tranzit sau descărcare/încărcare) trebuie să certifice că sunt angajați și că lucrează în prezent ca șoferi. Ministerul Transporturilor a afirmat că șoferii străini care lucrează în Italia trebuie să poarte o declarație pe proprie răspundere (în italiană) care confirmă înțelegerea prevederilor situației de urgență, numele lor complet și motivul pentru care se află în țară....
TSG Admin25 mai 20209155 min
https://stiidelatsg.ro/wp-content/uploads/2020/05/info-stiidelatsg-IT-form-soferi-mai-2020.png

Actualizare declarație ITALIA- 25 Mai 2020!

Până la data de 2 iunie 2020, șoferii străini care fac transport în Italia (tranzit sau descărcare/încărcare) trebuie să certifice că sunt angajați și că lucrează în prezent ca șoferi.

Ministerul Transporturilor a afirmat că șoferii străini care lucrează în Italia trebuie să poarte o declarație pe proprie răspundere (în italiană) care confirmă înțelegerea prevederilor situației de urgență, numele lor complet și motivul pentru care se află în țară.

Pentru a veni în ajutor, varianta declarației pe propria răspundere care trebuie completată acum este într-o versiune ”redusa”.

O puteți descărca de aici:

https://stiidelatsg.ro/…/2020/05/Italy-Declaration_25.05.pdf

Revenim cu detalii ce ar putea să te ajute în drumul tău în această perioadă.
Dacă ai întrebări, nu ezita să ne scrii. O întreagă echipă de suport îți stă la dispoziție.
#echipaTSG
#orientatcatretine

 

Sursa:#KopilotApp

TSG Admin

Adauga un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii