TODAY NEWS

De actualitate in transporturiShell pariază pe LNG și vrea să ajungă la 40 de stații în Germania

Shell investește în infrastructura de stații de alimentare cu gaz natural lichefiat (LNG), dorind să ajungă la 40 de noi puncte în Germania, care să furnizeze exclusiv bioLNG. Gigantul petrolier Shell și-a propus să-și dezvolte rețeaua de benzinării cu LNG din Germania la 30 de puncte de alimentare. Toate aceste stații vor comercializa exclusiv gaz natural lichefiat bio. Noul concept prevede ca toate stațiile să contribuie la o reducere cu un milion de tone de CO2...
infotrucker28 ianuarie 20208943 min
https://stiidelatsg.ro/wp-content/uploads/2020/01/camion-lng-620x400.jpg

Shell investește în infrastructura de stații de alimentare cu gaz natural lichefiat (LNG), dorind să ajungă la 40 de noi puncte în Germania, care să furnizeze exclusiv bioLNG.

Gigantul petrolier Shell și-a propus să-și dezvolte rețeaua de benzinării cu LNG din Germania la 30 de puncte de alimentare. Toate aceste stații vor comercializa exclusiv gaz natural lichefiat bio.

Noul concept prevede ca toate stațiile să contribuie la o reducere cu un milion de tone de CO2 pe an emisiile de noxe din segmentul transportului rutier de mărfuri din Germania.

Pentru asta,  Shell va transforma inclusiv mașinile care vor face alimentarea stațiilor să folosească același combustibil, toate produsele vor fi produse exclusiv în Germania și totul este făcut din materiale sustenabile.

Conform acordului de mediu de la Paris, Shell vrea să contribuie la reducerea emisiile de CO2 cu până la 20% până în 2035 și cu 50% până în 2050 pentru companiile care folosesc produse petroliere Shell.

VEZI ȘI: Reutilizare bateriilor vehiculelor electrice în transportul public local

Conform celor de la Shell, tehnologia LNG a ajuns la maturitate și reprezintă o alternativă eficientă.

Pentru că există solicitări și din partea companiilor de transport și logistică, Shell vrea să extindă rețeaua de puncte de alimentare cu 5 benzinării în următoarele maximum 3 luni. Acestea ar fi în Recklinghausen, Hermsdorf, Kirchheim/Teck, Weinsberg și în zona Köln.

Restul punctelor de alimentare vor fi inaugurate până la finalul anului 2020.

infotrucker

Adauga un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii