TODAY NEWS

Pentru dispeceriPentru manageriPentru soferiShell a deschis in Belgia cea mai mare statie dedicata camioanelor

In decembrie 2019, a fost deschisa in Belgia o noua statie de alimentare Shell, la Meer, fiind cea mai mare statie dedicata camioanelor din aceasta tara. Noua locație de la Meer cuprinde 15 linii de alimentare pentru camioane, 30 de pompe de alimentare cu motorina si AdBlue, fiind astfel cea mai mare statie din Belgia. Suplimentar, stațiile ofera șoferilor locuri de parcare destinate camioanelor, toalete si stații de încărcare a vehiculelor electrice. Acoperișul întregii locații...
TSG13 ianuarie 202010251 min
https://stiidelatsg.ro/wp-content/uploads/2020/01/Shell-a-deschis-o-noua-statie-de-alimentare.png

In decembrie 2019, a fost deschisa in Belgia o noua statie de alimentare Shell, la Meer, fiind cea mai mare statie dedicata camioanelor din aceasta tara.

Noua locație de la Meer cuprinde 15 linii de alimentare pentru camioane, 30 de pompe de alimentare cu motorina si AdBlue, fiind astfel cea mai mare statie din Belgia.

Suplimentar, stațiile ofera șoferilor locuri de parcare destinate camioanelor, toalete si stații de încărcare a vehiculelor electrice.

Acoperișul întregii locații este echipat cu panouri solare care oferă energia electrică necesară facilităților din această locație.

La jumătatea anului 2020 stația va avea și o pompa LNG funcțională.

Adresa statiei si detalii inchiderea vechii statii de la Meer le gasiti aici.

TSG

Adauga un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii