TODAY NEWS

Pentru dispeceriPentru soferiServiciile rutiere necesare soferilor

Spălarea camionelor, curățarea rezervoarelor, parcarea și repararea la locul și momentul potrivit pot fi o provocare uneori. Găsirea acestor servicii potrivite în țări străine și plata acestora, este un proces ce a ridicat mereu provocări administrative. Pentru a putea încărca următoarea marfă și a conduce de la A la B, un șofer trebuie să facă uz de servicii rutiere precum cele menţionate anterior. Cum putem optimiza acest întreg proces?   Astăzi iţi vom prezenta platforma...
TSG Admin3 decembrie 20209615 min
https://stiidelatsg.ro/wp-content/uploads/2020/11/TRAVIS-–-Găseşte-rezervă-și-achită-serviciile-rutiere-prin-intermediul-cardului-Shell.png

Spălarea camionelor, curățarea rezervoarelor, parcarea și repararea la locul și momentul potrivit pot fi o provocare uneori.

Găsirea acestor servicii potrivite în țări străine și plata acestora, este un proces ce a ridicat mereu provocări administrative.

Pentru a putea încărca următoarea marfă și a conduce de la A la B, un șofer trebuie să facă uz de servicii rutiere precum cele menţionate anterior. Cum putem optimiza acest întreg proces?

 

Astăzi iţi vom prezenta platforma online TRAVIS.

Compania a fost fondată pentru a rezolva procesul administrativ ineficient și costisitor de găsire, rezervare și plată a serviciilor rutiere. Platforma sa de rezervare conectează proprietarii de flote cu furnizorii locali de servicii rutiere. Cu peste 500 de locații de servicii rutiere conectate, peste 60.000 de camioane folosesc în prezent TRAVIS.

 

Ce beneficii îţi aduce?

  • Poţi rezerva și plăti cu ușurință parcarea camioanelor utilizând cardul Shell.
  • Din acest motiv nu mai este necesar să îţi faci griji cu privire la metoda de plată şi eviţi plata cu cash, card bancar;
  • Permite proprietarilor de flote să localizeze și să rezerve servicii esențiale;
  • Prin rezervarea unui loc de parcare în avans, șoferii nu mai trebuie să facă față situațiilor de parcare nesigure pe benzile de urgență sau spațiile de parcare publice supraaglomerate.
  • Prin intermediul rețelei de servicii rutiere TRAVIS, sunt disponibile locaţiile de parcare a depozitelor, precum şi parcări private şi publice securizate.
  • Compania, cu sediul în Olanda, a ajuns la o extindere internațională şi este activă în prezent în Olanda, Belgia, Germania, Franța, Luxemburg, Danemarca, Spania, Polonia și Austria, urmărind o acoperire europeană completă în următorii câțiva ani.

 

Cum funcţionează? Este simplu.

  • Iti creezi întâi cont, accesând site-ul operatorului: https://bit.ly/34MxGda
  • Găseşti apoi pe hartă cel mai apropiat service din aproprierea locaţiei curente.
  • Fie că ai nevoie de parcare, spălarea camionului sau reparaţii, îţi rezervi serviciul și primeşti instantaneu un cod QR pentru a plăti rezervarea.
  • Ulterior pur și simplu arăţi codul QR la locația serviciului și nu mai sunt necesare alte acţiuni din partea ta.

 

Rețeaua se extinde zilnic cu parteneri și servicii calificați şi permite companiilor să își administreze serviciile rutiere, printr-un confort maxim și control asigurat.

 

Pentru mai multe detalii te invit să accesezi pagina operatorului, vezi AICI.

Dacă ai întrebări, nu ezita să ne scrii. O întreagă echipă de suport îți stă la dispoziție.

#echipaTSG

 

TSG Admin

Adauga un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii