TODAY NEWS

NoutatiPentru dispeceriPentru dispeceri - stickyPentru manageriPentru manageri - stickyPentru soferiRetur aparate Premid- adresa oficiala

De la 01 Decembrie 2019 funcționează în Cehia noul sistem de taxare pentru plata taxelor de drum si implicit un nou aparat, Myto Cz. Mai multe detalii privind noul sistem găsești AICI. Vechile aparate Premid au fost funcţionale până la finalul lunii Noiembrie 2019 iar predarea dispozitivelor vechi se poate face începând cu data de 01 iunie 2020 DOAR prin poştă la următoarea adresă: ŘSD ÚPEM, nábřeží Ludvíka Svobody 1222 / 12, 110 00 Praha...
TSG Admin26 octombrie 202016524 min
https://stiidelatsg.ro/wp-content/uploads/2020/10/returnare-aparat-Premid-Cehia-oct-2020.png

De la 01 Decembrie 2019 funcționează în Cehia noul sistem de taxare pentru plata taxelor de drum si implicit un nou aparat, Myto Cz.

Mai multe detalii privind noul sistem găsești AICI.

Vechile aparate Premid au fost funcţionale până la finalul lunii Noiembrie 2019 iar predarea dispozitivelor vechi se poate face începând cu data de 01 iunie 2020 DOAR prin poştă la următoarea adresă:

ŘSD ÚPEM, nábřeží Ludvíka Svobody 1222 / 12, 110 00 Praha 1, Czechia

Persoana de contact: Petra Razáková, email: info@mytocz.cz, Tel.: +420 739 587 193

Ce trebuie să știi?

Garanţia aparatelor se va returna prin aceeasi modalitate in care aparatul a fost achitat, pentru aparatele Premid care:

    • nu sunt expirate – aparatele Premid au valabilitate un an de la ultima tranzactie;
    • nu sunt deteriorate sau defecte.

Recomandarea noastră este ca vechile aparate să fie returnate prin poştă până cel târziu în data de 30 noimebrie 2020 doar la adresa oficială menționată anterior.

ATENȚIE: De curând Myto CZ a dat publicității un comunicat oficial prin care atrage atenția utilizatorilor de taxe drum din Cehia privind informații primite de pe portalul https://obugohome.eu/web. Deși sigla ŘSD (furnizor oficial aparate Premid) este menționată pe site, aceasta nu este o activitate a ŘSD și proprietarul site-ului nu este autorizat în niciun fel să utilizeze respectiva siglă.

Aceștia au trimis informări pe mail companiilor de transport (cel mai adesea din partea adresei ru*******r@obugohome.eu) si oferă o sumă de 20 de euro/aparat Premid returnat!

Myto Cz nu recunoşte platformă ca fiind vreun partener oficial  şi nu recomandă folosirea acestei metode de retur.

Vă reamintim faptul că pentru vechile aparate ați plătit o garanție de aproximativ 60 euro/aparat. Astfel, puteți pierde 40 euro/aparat returnat dacă alegeți acea variantă de retur.

Conform regulamentului, dacă returnezi un aparat OBU Premid nedeteriorat la adresa oficială în termen de un an de la ultima tranzacție înregistrată, adică în niciun caz mai târziu de 30 Noiembrie 2020, ţi se va rambursa întreaga garanţie de 1550 CZK- aproximativ 60 euro.

Dacă ai întrebări, nu ezita să ne scrii. O întreagă echipă de suport îți stă la dispoziție.

#echipaTSG

#orientatcatretine

TSG Admin

Adauga un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii