TODAY NEWS

Pentru dispeceriPentru manageriPentru soferiPentru soferi - stickyUncategorizedRegulile de stationare si acces in Franta

Autostrada din Franţa este administrată de mai mulţi concesionari. Din acest motiv, există un set de reguli care trebuiesc respectate pentru a evita să achiţi suplimentar tranzactiile inregistrate in sistem cu denumirea “longest route- cea mai lunga ruta posibila” (TLPC). “Longest route (TLPC) – cea mai lunga ruta posibila” este o tranzacţie identificată în sistemul informatic ca fiind necorespunzătoare. Nu staţiona într-o parcare pe autostradă mai mult decât limita de timp impusă. Fiecare parcare are...
TSG Admin29 octombrie 202031694 min
https://stiidelatsg.ro/wp-content/uploads/2020/10/Stire-reguli-parcare-Franta_Sommesous2.png

Autostrada din Franţa este administrată de mai mulţi concesionari. Din acest motiv, există un set de reguli care trebuiesc respectate pentru a evita să achiţi suplimentar tranzactiile inregistrate in sistem cu denumirea “longest route- cea mai lunga ruta posibila” (TLPC).

“Longest route (TLPC) – cea mai lunga ruta posibila” este o tranzacţie identificată în sistemul informatic ca fiind necorespunzătoare.

Nu staţiona într-o parcare pe autostradă mai mult decât limita de timp impusă.

Fiecare parcare are propriile reguli de staţionare şi îţi vom prezenta cele mai întalnite situaţii de supra-taxare.

Reguli specifice de staţionare în parcarea SOMMESOUS

Zona de parcare face parte din administraţia concesionarului SANEF şi este localizată la intersecţia drumului national N4 cu autostrada A26.

Fiind situată astfel, presupune de fapt că are două puncte de intrare şi anume cele menţionate anterior: autostrada A26 (cu plată) şi drumul naţional N4 (fără plată).

In cazul în care intri în parcare de pe naționalul N4, respecți regulile de staționare și pleci mai departe la drum tot pe N4, nu vei fi taxat suplimentar!

Insă, dacă nu ești atent la regulile afișate în parcare și îți continui drumul tot pe N4, vei plăti în plus.

ATENȚIE! Este important să fie respectate regulile parcării:

  • în timpul săptămânii poţi staţiona MAXIM 1 oră în zona de restaurante/magazine sau dacă intri doar să alimentezi!
  • în weekend poţi staţiona MAXIM 24 de ore. Spre exemplu dacă ai intrat în parcare sâmbătă la ora 20:00, este important să respecţi intervalul de 24 de ore şi să ieşi din Sommesous duminică, până cel târziua la ora 20:00.
  • Regula de staţionare de 24 de ore/weekend se aplică începănd cu orele 18.00 – sâmbăta – până cel târziu luni la ora ora 8.00 dimineata;

De ce îţi facem aceste recomandări?

Dacă sunt depăşiţi timpii de staţionare, administratorul de autostradă SANEF, va taxa cea mai lungă rută posibilă sau altfel spus, se va emite o suprataxă în valoare 252.4 euro cu TVA.

Taxarea se face prin intermediul aparatelor electronice de plată (OBU), indiferent de furnizor!

Dacă ai întrebări, nu ezita să ne scrii. O întreagă echipă de suport îți stă la dispoziție.

#echipaTSG

TSG Admin

Adauga un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii