TODAY NEWS

Pentru dispeceriPentru manageriPentru soferiPentru soferi - stickyUncategorizedReguli specifice de stationare in parcarile dispuse pe A19

Autostrada A19 este administrată de către concesionarul ARCOUR şi este localizată între localităţile ARTENAY şi COURTENAY, vezi harta AICI. Iti vom prezenta principalele reguli de care să ţii cont daca ajungi în această zonă. In cazul în care timpii de acces şi staţionare nu sunt respectaţi, se va înregistra ruta cea mai lungă. Această eroare reprezintă de fapt o tranzacţie identificată în sistemul informatic ca fiind necorespunzătoare. Nu staţiona într-o parcare pe autostradă mai mult...
TSG Admin6 noiembrie 202015135 min
https://stiidelatsg.ro/wp-content/uploads/2020/11/Reguli-de-stationare-in-Franta-parcarile-dispuse-pe-A19.png

Autostrada A19 este administrată de către concesionarul ARCOUR şi este localizată între localităţile ARTENAY şi COURTENAY, vezi harta AICI.

Iti vom prezenta principalele reguli de care să ţii cont daca ajungi în această zonă.

In cazul în care timpii de acces şi staţionare nu sunt respectaţi, se va înregistra ruta cea mai lungă. Această eroare reprezintă de fapt o tranzacţie identificată în sistemul informatic ca fiind necorespunzătoare.

Nu staţiona într-o parcare pe autostradă mai mult decât limita de timp impusă şi evită să achiţi taxe suplimentare, valoarea erorii tip «Ruta cea mai lungă» este de 164 euro (fără TVA). 

Ce trebuie să cunoşti?

  1. Autostrada A19 situată între localităţile ARTENAY şi COURTENAY este integrată între cei doi concesionari vecini APRR (est) si COFIROUTE (vest), vezi hartă AICI.
  2. Datorită localizării, timpul maxim de staţionare permis pentru A19 se calculează având în vedere ora de intrare pe la oricare din porţile de intrare al concesionarilor vecini.
  3. Se va avea in vedere in calculul duratei tranzitului si timpul de staţionare în spaţiile de servicii ale acestor concesionari
  4. Timpul maxim permis de staţionare este de MAXIM 24 de ore.

 Ce trebuie să reţii ?

 Nu calcula cele 24 de ore permise de staţionare pe A19 din momentul în care intri pe această autostradă. Este important să ai în vedere acest interval din momentul în care ai intrat pe oricare dintre autostrazile învecinate şi ai traseu apoi către A19, exemplu :

  • Localitatea Rennes – Autostrada A81
  • Localitatea Nantes – Autostrada A85
  • Localitatea Poitiers – Autostrada A10

Există şi o excepţie (!!!) de la regulile prezentate mai sus !

Dacă traversezi autostrada A19 şi ai punct de intrare poarta 3 – Savigny sur Clairis (vezi AICI harta) si punct de ieşire poarta 4 – St Hilaire (vezi AICI harta) sau invers, trecerea este gratuită.

 

Insă foarte IMPORTANT !

Traseul dintre cele două porţi trebuie să fie parcurs în MAXIM 30 minute.

Nu este permisă nicio întoarcere sau staţionare între cele două porţi !

 

Taxarea se face prin intermediul aparatelor electronice de plată (OBU), indiferent de furnizor!

Dacă ai întrebări, nu ezita să ne scrii. O întreagă echipă de suport îți stă la dispoziție.

#echipaTSG

TSG Admin

Adauga un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii