TODAY NEWS

Pentru dispeceriPentru dispeceri - stickyPentru manageriReduceri de preţ ROLA pe ruta Brenner

Grupul Rail Cargo a redus preţurile pentru Rolling Road (ROLA) începând cu data de 1 octombrie 2020. Rolling Road combină transportul rutier şi cel feroviar, astfel camioanele şi semiremorcile pot parcurge anumite secţiuni ale rutei lor prin Europa pe calea ferată. Noul sistem de preţuri prevede o schemă extinsă de stimulente pentru a muta mai multe camioane pe axa Brenner pe cale ferată. Prin aceste măsuri Austria are în plan reducerea transportului rutier prin zona...
TSG Admin20 octombrie 202013716 min
https://stiidelatsg.ro/wp-content/uploads/2020/10/Stire-ROLA-TSG.png

Grupul Rail Cargo a redus preţurile pentru Rolling Road (ROLA) începând cu data de 1 octombrie 2020.

Rolling Road combină transportul rutier şi cel feroviar, astfel camioanele şi semiremorcile pot parcurge anumite secţiuni ale rutei lor prin Europa pe calea ferată.

Noul sistem de preţuri prevede o schemă extinsă de stimulente pentru a muta mai multe camioane pe axa Brenner pe cale ferată. Prin aceste măsuri Austria are în plan reducerea transportului rutier prin zona Tirol.

Clienţii ROLA vor beneficia astfel de o reducere de 9 euro la o singură călătorie şi o reducere suplimentară la ruta dus-întors, de 6 pana la 9 euro, pentru toate deplăsările pe ruta Brenner.

Reducerea va fi mai mare cu cât se utilizează mai mult acest serviciu pentru conexiunile rezervate dus-întors şi vor fi acordate de la 8 călătorii dus-întors efectuate într-o lună calendaristică. Mai multe detalii vezi AICI.

Exemplu:

Număr de călătorii ROLA dus-întors într-o lună calendaristică Discount acordat la ruta dus-întors
8 ≤ 20 12 €
21 ≤ 30 14 €
31 ≤ 40 16 €
≥ 41 18 €

Detaliile privind planul tarifar le găsești AICI.

Prin combinarea transportului rutier cu cel feroviar, camioanele pot acoperi anumite părți ale traseului lor folosind calea ferată. Acest sistem inteligent de transport vă poate ajuta să economisiți combustibil și să gestionați provocări precum: interdicții de conducere, reguli privind orele de conducere aplicate pe drumuri sau limite de viteză și greutate. Rail Cargo Austria oferă rezervare pentru următoarele rute în Austria:

 • Brenner–Wörgl
 • Wörgl–Brenner
 • Trento–Wörgl
 • Wörgl–Trento
 • Wels–Maribor
 • Maribor–Wels (booking via Adriakombi)

Cardul Shell este acceptat la plata la urmatoarele terminale:

 • Brennersee
 • Sebert/Suben
 • Sebert/Walserberg
 • Trento
 • Wörgl

Colegii noștri de la departamentul de taxe de drum #TSG te vor ajuta cu informații detaliate despre acest tip de serviciu.

Dacă ai întrebări, nu ezita să ne scrii. O întreagă echipă de suport îți stă la dispoziție.
#echipaTSG
#orientatcatretine

TSG Admin

Adauga un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii