TODAY NEWS

De actualitate in transporturiPentru dispeceriRecuperarea TVA de pe chitante

Daca se intampla sa nu poti obtine o factura pentru diferite tranzactii efectuate in Europa, sa stii ca poti recupera TVA-ul si de pe chitante. Acum #stiidelaTSG ca exista 19 tari care accepta chitante la recuperare TVA, insa acestea impun anumite conditii specifice. Pentru informatii complete, la #TSG iti stau la dispozitie 6 experti care se asigura ca iti pot oferi suport legat de procesele de rambursare TVA si ACCIZE. Suntem orientati catre tine si iti oferim mereu suport pentru ca...
TSG12 octombrie 201910002 min
https://stiidelatsg.ro/wp-content/uploads/2019/10/dispeceri_chitante.jpg

Daca se intampla sa nu poti obtine o factura pentru diferite tranzactii efectuate in Europa, sa stii ca poti recupera TVA-ul si de pe chitante.

Acum #stiidelaTSG ca exista 19 tari care accepta chitante la recuperare TVA, insa acestea impun anumite conditii specifice.

Pentru informatii complete, la #TSG iti stau la dispozitie 6 experti care se asigura ca iti pot oferi suport legat de procesele de rambursare TVA si ACCIZE.

Suntem orientati catre tine si iti oferim mereu suport pentru ca business-ul tau sa mearga mai departe si sa iti optimizam costurile.

Fii pe faza pentru mai multe tips&tricks pe pagina #StiiDeLaTSG

TSG

Adauga un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii