TODAY NEWS

Pentru dispeceriPentru dispeceri - stickyPentru manageriPentru soferiPentru soferi - stickyPunctul de plata partener HU GO Vámosszabadi este inchis.

Incepând cu data de 13 octombrie 2020, punctul de plată partener HU-GO situat în zona de trecere a frontierei Vámosszabadi își va întrerupe activitățile. Ȋnseamnă că, din acest moment, achiziționarea de viniete electronice sau plata taxei electronice HU-GO nu va mai fi posibilă la acest punct de trecere a frontierei. Ai la dispoziţie următoarele opţiuni: La punctul de intrare din Slovacia dinspre Rajka este disponibilă prima stație Shell (lângă autostradă, la aproximativ 16 km) Primul...
TSG Admin20 octombrie 202010105 min
https://stiidelatsg.ro/wp-content/uploads/2020/10/Stire-Ungaria-TSG-002.png

Incepând cu data de 13 octombrie 2020, punctul de plată partener HU-GO situat în zona de trecere a frontierei Vámosszabadi își va întrerupe activitățile.

Ȋnseamnă că, din acest moment, achiziționarea de viniete electronice sau plata taxei electronice HU-GO nu va mai fi posibilă la acest punct de trecere a frontierei.

Ai la dispoziţie următoarele opţiuni:

  • La punctul de intrare din Slovacia dinspre Rajka este disponibilă prima stație Shell (lângă autostradă, la aproximativ 16 km)
  • Primul punct de vânzare de pe Main Road 14 va fi disponibil la ieşirea din orașul Győr: MOL Plc.: adresă Nagymegyeri út – Galántai út 9026 Győr
  • Acesând biroul de servicii clienţi Lébény localizat pe autostrada M1, km 142 pe partea stângă către Budapesta.

Deasemenea poţi achiziţiona:

Îți reamintim că la ieșirea din țară poți achita taxele de drum din Ungaria în stațiile Smart Diesel. Ai la dispoziție 4 locații Smart Diesel cu puncte de plată HU-GO. Se pot achiziționa tichete de rută proiectată sau alimenta contul HU-GO în următoarele stații:

Stație Strada Orar  
Arad Zona Industrială Arad Vest str. II, nr.8 L-V 08:00 – 17:00
Bors Parc Industrial, nr.1/B jud. Bihor L-D 06:00 – 00:00
Dorolt – vama Petea sat Dorolt, com. Dororlt, nr. 233/A, jud. Satu Mare L-D 06:00 – 00:00
Pecica Pecica, DN 7, km 563+170, jud. Arad 24/7

Stația Smart Diesel de la Pecica are programul de funcționare NON-STOP și se pot face încărcări de cont HU-GO sau achizitiona tichete de tranzit la orice oră.

Plata taxei de drum se face în aceste locații direct cu cardul Shell. Vezi detalii aici:

2019.04 Plata HU-GO direct cu cardul Shell in statiile Smart Diesel

Dacă ai întrebări, nu ezita să ne scrii. O întreagă echipă de suport îți stă la dispoziție.

#echipaTSG

TSG Admin

Adauga un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii