TODAY NEWS

#Special Covid19Pentru dispeceri - stickyPentru manageriPentru soferiPunctele de plată Satellic Belgia nu mai acceptă tranzacții cash, ca măsură de prevenție împotriva noului coronavirus

La fel ca multe alte companii din Belgia și din întreaga lume, Satellic ia măsuri de prevenire a extinderii rapide a coronavirusului. Astfel, începând cu 18 martie, la Punctele de plată Satellic Belgia NU vor mai putea fi efectuate tranzacții cu CASH/NUMERAR. Din acest moment doar cardurile de combustibil sau cele bancare sunt acceptate la plată! Orice încărcare sau achiziție de aparat poate fi efectuată cu cardul Shell! În perioada următoare există posibilitatea să nu...
TSG19 martie 20207871 min
https://stiidelatsg.ro/wp-content/uploads/2020/03/3-1.png

La fel ca multe alte companii din Belgia și din întreaga lume, Satellic ia măsuri de prevenire a extinderii rapide a coronavirusului.

Astfel, începând cu 18 martie, la Punctele de plată Satellic Belgia NU vor mai putea fi efectuate tranzacții cu CASH/NUMERAR. Din acest moment doar cardurile de combustibil sau cele bancare sunt acceptate la plată! Orice încărcare sau achiziție de aparat poate fi efectuată cu cardul Shell!

În perioada următoare există posibilitatea să nu găsiți aparate Satellic la terminalele de plată din țările vecine Belgiei datorită dificultăților apărute în livrarea acestora.

Vă vom ține la curent cu informații de interes pentru activitatea companiei dumneavoastră.

TSG

Adauga un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii