TODAY NEWS

NoutatiPentru dispeceriPentru soferiPentru soferi - stickyUncategorizedPolonia- aparat nou de taxare de la 1 iulie 2020

Incepând cu 01 iulie 2020  un nou model de aparate viaTOLL Polonia va fi disponibil pentru vehiculele de transport cu masa de peste 3.5 tone. La punctele de distribuție vor fi disponibile ambele modele, întrucât dispozitivele au aceeași funcționalitate, singurele lucruri care diferă fiind mărimea și sistemul de prindere a aparatelor. Aparatele vor funcționa în paralel, cel puțin o perioadă de timp. Vechile aparate NU trebuie înlocuite pentru moment și nu este necesară nicio acțiune...
TSG Admin29 iunie 202042924 min
https://stiidelatsg.ro/wp-content/uploads/2020/06/aparat-taxe-drum-polonia-stire-TSG-1280x455.png

Incepând cu 01 iulie 2020  un nou model de aparate viaTOLL Polonia va fi disponibil pentru vehiculele de transport cu masa de peste 3.5 tone.

La punctele de distribuție vor fi disponibile ambele modele, întrucât dispozitivele au aceeași funcționalitate, singurele lucruri care diferă fiind mărimea și sistemul de prindere a aparatelor.

Aparatele vor funcționa în paralel, cel puțin o perioadă de timp.

Vechile aparate NU trebuie înlocuite pentru moment și nu este necesară nicio acțiune din partea șoferilor care deja dețin un dispozitiv pentru plata taxei de drum din Polonia.

Noul dispozitiv vine la pachet cu un manual de utilizare (vezi aici manualul), un dispozitiv de fixare în geam și servetel pentru curățarea geamului. Pentru setarea corectă a aparatului viaBOX, vă recomandăm să urmăriți instrucțiunile din manualul primit.

Iți reamintim faptul că din luna iulie 2011, Polonia a introdus un sistem de plata electronica a taxelor cu ajutorul dispozitivelor ViaToll, sistem ce vizeaza toate autovehiculele cu o masa maxima admisa mai mare sau egala cu 3.5 tone sau autocarele cu peste 9 locuri inclusiv. Pentru fiecare dintre aceste vehicule este obligatorie utilizarea a cate un dispozitiv de plata ViaToll.

Valoarea taxei de drum se calculează în funcție de categoria de drum pe care se circulă (clasa A, S, GP şi G), tipul și greutatea vehicului și clasa de emisie. Nu se taxeaza TVA la plata taxei de drum prin sistemul electronic de plata ViaToll.

Pentru mai multe detalii despre sistemul electronic de plată a taxelor de drum din Polonia accesați linkul http://www.tsg-euroshell.ro/cardul-euroshell/taxe-de-drum-in-europa/

Revenim cu detalii ce ar putea să te ajute în această perioadă.
Dacă ai întrebări, nu ezita să ne scrii. O întreagă echipă de suport îți stă la dispoziție.
#echipaTSG
#orientatcatretine

Sursa informației: https://www.viatoll.pl/

 

 

TSG Admin

Adauga un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii