TODAY NEWS

De actualitate in transporturiPentru soferiPlata traversarii Storebælt Bridge cu aparatul Brobizz

Daca am discutat saptamana trecuta despre modalitatile de plata ale taxei de drum din Norvegia, revenim la aparatul Brobizz. #stiidelatsg ca acest aparat de taxare automata include si plata traversarii Storebælt Bridge sau Great Belt Bridge. Acest pod din Danemarca are o lungime de 18 km iar pentru traversare trebuie sa va incadrati la portile de plata corespunzator metodei de plata pe care o aveti la indemana: zona cu verde este marcată pentru plata cu aparatul...
TSG10 octombrie 201916702 min
https://stiidelatsg.ro/wp-content/uploads/2019/10/Plata-traversarii-Storebælt-Bridge-cu-aparatul-Brobizz.jpg

Daca am discutat saptamana trecuta despre modalitatile de plata ale taxei de drum din Norvegia, revenim la aparatul Brobizz.

#stiidelatsg ca acest aparat de taxare automata include si plata traversarii Storebælt Bridge sau Great Belt Bridge.

Acest pod din Danemarca are o lungime de 18 km iar pentru traversare trebuie sa va incadrati la portile de plata corespunzator metodei de plata pe care o aveti la indemana:

  • zona cu verde este marcată pentru plata cu aparatul Brobizz iar vehiculele nu se opresc la porțile de taxare;
  • zona marcată cu albastru este rezervată vehiculelor ce plătesc taxa cu card de carburant sau card bancar. Cardul #Shell este acceptat ca modalitate de plata aici.
  • zona marcată cu galben este zona cu personal unde se poate achita cu cash sau carduri de credit (fie card bancar, fie de carburant).Astăzi mai #stiidelatsg și faptul că utilizând aparatele Brobizz comandate prin #TSG la plata acestui pod beneficiezi de reduceri aplicate tarifelor standard.

Suntem orientati catre tine si iti oferim mereu suport pentru ca business-ul tau sa mearga mai departe si sa iti optimizam costurile. Fii pe faza pentru mai multe tips&tricks pe pagina #StiiDeLaTSG

TSG

Adauga un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii