Pentru dispeceriPentru soferiPlata taxei pentru Tunelul Dartford si Podul Reginei

Toate vehiculele, exceptand motocicletele, trebuie sa plateasca taxa de traversare in timpul zilei. Daca ajungeti in UK si mai precis aveti tranzit prin Tunelul Dartford si Podul Reginei, este bine sa #stiidelatsg ca plata taxei se poate achita doar online folosind card bancar (de debit sau credit). PE TIMPUL NOPTII, TRAVERSAREA ESTE GRATUITA (intre orele 22.00 si 06.00). Daca s-a intamplat sa traversati si nu ati platit taxa in avans, #stiidelatsg ca in acest caz plata se poate face...
TSG3 octombrie 20197562 min
https://stiidelatsg.ro/wp-content/uploads/2019/10/plata-taxei-pentru-tunelul-dartford.jpg

Toate vehiculele, exceptand motocicletele, trebuie sa plateasca taxa de traversare in timpul zilei.

Daca ajungeti in UK si mai precis aveti tranzit prin Tunelul Dartford si Podul Reginei, este bine sa #stiidelatsg ca plata taxei se poate achita doar online folosind card bancar (de debit sau credit).

PE TIMPUL NOPTII, TRAVERSAREA ESTE GRATUITA (intre orele 22.00 si 06.00).

Daca s-a intamplat sa traversati si nu ati platit taxa in avans, #stiidelatsg ca in acest caz plata se poate face pana cel tarziu la miezul noptii din ziua urmatoare trecerii.

Desi acest sistem de plata nu este conectat la sistemul Shell, echipa noastra de experti in taxe de drum ofera in mod constant suport clientilor ce solicita informatii legate de #Dartford Crossing.

In departamentul de taxe de drum al TSG iti stau la dispozitie 6 experti care se asigura ca esti permanent la curent cu toate informatiile legate de taxele de drum din Europa.

Suntem orientati catre tine si iti oferim mereu suport pentru ca business-ul tau sa mearga mai departe si sa iti optimizam costurile.

Fii pe faza pentru mai multe tips&tricks pe pagina #StiiDeLaTSG

TSG

Adauga un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii