TODAY NEWS

#Special Covid19NoutatiPentru dispeceriPentru dispeceri - stickyPentru manageriPentru soferiPlata taxei de drum din UK va fi suspendata pana la data de 31 iulie 2022!

In cursul săptămânii trecute Guvernul Regatului Unit al Marii Britanii a anunţat că a prelungit suspendarea taxei HGV din Marea Britanie cu încă un an de la data stabilită anterior (31 iulie 2021), până la data de 31 iulie 2022. Aceasta înseamnă că, în perioada de suspendare, transportatorii nu vor trebui să achite taxa de drum HGV Levy atunci când vor ajunge în Marea Britanie. Măsura este menită să ajute companiile de transport şi să...
TSG Admin15 martie 2021111282 min
https://stiidelatsg.ro/wp-content/uploads/2021/03/hgv-levy.png

In cursul săptămânii trecute Guvernul Regatului Unit al Marii Britanii a anunţat că a prelungit suspendarea taxei HGV din Marea Britanie cu încă un an de la data stabilită anterior (31 iulie 2021), până la data de 31 iulie 2022.

Aceasta înseamnă că, în perioada de suspendare, transportatorii nu vor trebui să achite taxa de drum HGV Levy atunci când vor ajunge în Marea Britanie.

Măsura este menită să ajute companiile de transport şi să uşureze recuperarea economică după Covid-19.

Pe toată perioada suspendării, site-ul public HGV Levy va rămâne disponibil şi, deşi nu vei putea achiziţiona taxa HGV Levy, vei putea revizui şi actualiza datele de cont în situaţia în care a fost creat.

Comunicat oficial: https://www.gov.uk/government/collections/hgv-road-user-levy

Atenţie!

Suspendarea taxei de drum HGV Levy NU duce automat si la suspendarea platii taxei Dartford Crossing si Podul Reginei.

https://www.gov.uk/pay-dartford-crossing-charge

Dacă ai întrebări, nu ezita să ne scrii. O întreagă echipă de suport îți stă la dispoziție

#echipaTSG

TSG Admin

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii