TODAY NEWS

#Special Covid19Pentru dispeceriPentru dispeceri - stickyPentru soferiPentru soferi - stickyO noua declaratie necesara la intrarea in Italia!

Soferii care au tranzit în Italia (descărcare sau încărcare marfă) sunt scutiţi de carantină dar este necesar să completeze un nouă declaraţie.   Formularul declaraţiei se poate accesa în format editabil AICI: https://bit.ly/3c6YQPq In funcţie de punctul de intrare, declaraţia se va trimite pe mail către autoritatea locală de sănătate (Dipartimento di Prenvenzione) din zona în care se face intrarea. Mai multe detalii privind noua procedură dar şi adresele de mail ale concesionarilor unde sa...
TSG Admin23 martie 202115181 min
https://stiidelatsg.ro/wp-content/uploads/2021/03/declaratie-sofer-Italia.png

Soferii care au tranzit în Italia (descărcare sau încărcare marfă) sunt scutiţi de carantină dar este necesar să completeze un nouă declaraţie.

 

Formularul declaraţiei se poate accesa în format editabil AICI: https://bit.ly/3c6YQPq

In funcţie de punctul de intrare, declaraţia se va trimite pe mail către autoritatea locală de sănătate (Dipartimento di Prenvenzione) din zona în care se face intrarea.

Mai multe detalii privind noua procedură dar şi adresele de mail ale concesionarilor unde sa va trimite noul formular, le poţi accesa AICI: https://www.infotrucker.ro/o-noua-procedura-la-intrarea-soferilor-profesionisti-in-italia/

Dacă ai întrebări, nu ezita să ne scrii. O întreagă echipă de suport îți stă la dispoziție

#echipaTSG

TSG Admin

Adauga un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii