TODAY NEWS

Pentru dispeceriPentru manageriPentru soferiNoul sistem de taxare din Cehia intra in vigoare de la 01.12.2019

Va reamintim faptul ca, de la 1 decembrie 2019, va intra in vigoare noul sistem de taxare din Cehia. De la aceasta data trebuie sa aveti echipate masinile cu noile aparate Myto CZ. Daca pana la acest moment nu ati reusit sa va inregistrati online in vederea ridicarii aparatelor in regim de pre-plata, va recomandam sa directionati deja soferii catre unul dintre punctele de distributie sau contact pentru a ridica aparatele noi direct din Cehia....
TSG22 noiembrie 201910294 min
https://stiidelatsg.ro/wp-content/uploads/2019/11/myto-cz.png

Va reamintim faptul ca, de la 1 decembrie 2019, va intra in vigoare noul sistem de taxare din Cehia. De la aceasta data trebuie sa aveti echipate masinile cu noile aparate Myto CZ.

Daca pana la acest moment nu ati reusit sa va inregistrati online in vederea ridicarii aparatelor in regim de pre-plata, va recomandam sa directionati deja soferii catre unul dintre punctele de distributie sau contact pentru a ridica aparatele noi direct din Cehia. Lista punctelor de unde puteti ridica aparate o gasiti aici.

Atat garantia aparatului (aproximativ 96 Euro), cat si incarcarea acestuia poate fi achitata cu ajutorul cardului Shell.

Pentru a simplifica procesul de inregistrare si ridicare aparate pentru soferii dumneavoastra, va recomandam sa faceti online pre-inregistrarea vehiculelor, iar soferii doar vor ridica aparatele din punctele Myto. Pentru suport privind inregistrarea online, puteti contacta echipa TSG de suport dedicata acestui serviciu.

In plus, aici aveti informatii generale despre noul aparat.

La mai putin de 10 zile pana la momentul lansarii noului sistem de taxare din Cehia, publicatia infotrucker.ro ne arata un status al inregistrarilor si ridicarilor noilor aparate aici.

TSG

Adauga un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii