TODAY NEWS

#Special Covid19#Special Covid19 stickyPentru dispeceriPentru dispeceri - stickyPentru soferiPentru soferi - stickyNorvegia- reguli obligatorii pentru soferi!

Toți cei care călătoresc în Norvegia din țările roșii (vezi harta aici) trebuie să se înregistreze înainte de a trece frontiera în termen de 72 de ore înainte de sosirea în această țară. Măsura se se aplică inclusiv şoferilor de camion, ce sunt însă scutiţi de carantină sau de obligaţia de a se testa de Covid. Dacă vei avea rută în Norvegia, pentru a te înregistra, trebuie să ţii cont de următoarele: Recomandarea este ca...
TSG Admin11 ianuarie 202116164 min
https://stiidelatsg.ro/wp-content/uploads/2021/01/Noi-reguli-pentru-soferi-in-Norvegia-1.png

Toți cei care călătoresc în Norvegia din țările roșii (vezi harta aici) trebuie să se înregistreze înainte de a trece frontiera în termen de 72 de ore înainte de sosirea în această țară.

Măsura se se aplică inclusiv şoferilor de camion, ce sunt însă scutiţi de carantină sau de obligaţia de a se testa de Covid.

Dacă vei avea rută în Norvegia, pentru a te înregistra, trebuie să ţii cont de următoarele:

  • Recomandarea este ca ruta să fie declarată în termen de 72 de ore înainte de sosirea în Norvegia.
  • Inregistrarea se poate face digital accesând platforma: https://reg.entrynorway.no.
  • După finalizarea înregistrării, vei primi un mesaj de confirmare.
  • Mesajul va conţine un cod numeric de acces în ţară, ce se va declara apoi poliţiei de frontieră (în caz de control).
  • Există şi opţiunea de formular, ce se poate descărca în limba română AICI.
  • Dacă se va utiliza soluţia de formular, acesta trebuie tipărit și completat înainte de sosirea în țară și livrat poliției la controlul de frontieră.
  • Sunt solicitate: adresa de e-mail sau numărul de telefon mobil, datele cu caracter personal (nume și prenume), data nașterii, ID-ul de buletin sau pașaport și lista țărilor tranzitate în ultimele 14 zile.

Soluția de înregistrare digitală a călătoriei este disponibilă momentan  doar în engleză și norvegiană, dar vor fi adăugate continuu mai multe limbi.

Dacă ai nevoie de ajutor pentru înregistrare, autorităţile din Norvegia pun la dispoziţie numărul de telefon : +47 33 41 28 70.

Mai multe detalii se pot accesa aici: https://bit.ly/3q6ktUi

Dacă ai întrebări, nu ezita să ne scrii. O întreagă echipă de suport îți stă la dispoziție.

#echipaTSG

TSG Admin

Adauga un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii