TODAY NEWS

De actualitate in transporturiPentru soferiNoi reguli de restrictionare in Austria pentru camione

Incepand din 1 august 2019, autoritatile din TIROL, Austria🇦🇹, au implementat noi reguli de restrictionare a camioanelor ⛔ (vehicule peste 12 m) in unele zone, printre care si accesul la statia Shell Innsbruck (Brenner Strasse 4, 6020). #stiidelatsg ca aceasta noua masura este momentan in faza de test timp de 6 luni si se aplica in intervalul LUNI – DUMINICA, intre orele 07.00 – 18.00. Masura face parte dintr-un plan de masuri ce vor fi aplicate de AUTORITATILE...
TSG24 octombrie 201911252 min
https://stiidelatsg.ro/wp-content/uploads/2019/10/Noi-reguli-de-restrictionare-in-Austria-pentru-camione.jpg

Incepand din 1 august 2019, autoritatile din TIROL, Austria🇦🇹, au implementat noi reguli de restrictionare a camioanelor ⛔ (vehicule peste 12 m) in unele zone, printre care si accesul la statia Shell Innsbruck (Brenner Strasse 4, 6020).

#stiidelatsg ca aceasta noua masura este momentan in faza de test timp de 6 luni si se aplica in intervalul LUNI – DUMINICA, intre orele 07.00 – 18.00.

Masura face parte dintr-un plan de masuri ce vor fi aplicate de AUTORITATILE din Tirol pentru a DESCURAJA sau chiar interzice traficul camioanelor in aceasta zona!

❗ATENTIE❗
Autoritatile locale vor aplica amenzi imediat dupa intrarea in vigoare, asa ca va recomandam sa acordati o atentie sporita acestor zone de restrictii.

Zonele impactate cu noua restrictie le gasiti AICI.

Totusi, restul statiilor Shell din zona va stau la dispozitie. Gasiti rapid o solutie alternativa, verificand lista statiilor AICI.

Alege sa fii informat de la #stiidelatsg pentru a sustine impreuna un transport civilizat si eficient!

TSG

Adauga un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii