TODAY NEWS

NoutatiPentru dispeceriPentru manageriModificarea discountului acordat la traversarea podului Great Belt

Ȋncepand cu data de 01 Octombrie 2020 are loc modificarea discountului acordat la traversarea podului Great Belt. Guvernul danez a decis sa schimbe schema de acordare a discountului la traversarea acestui pod si sa acorde discount DOAR companiilor ce au vehiculele înmatriculate în Danemarca, Suedia, Norvegia, Olanda, Marea Britanie, Lituania, Spania sau Finlanda. Suplimentar, acordarea acestei reduceri este legata si de indeplinirea unuia dintre urmatoarele criterii: Sunt în posesia unui acord comercial încheiat cu Great...
TSG Admin22 septembrie 20208803 min
https://stiidelatsg.ro/wp-content/uploads/2020/09/Great-Belt-stire-TSG.png

Ȋncepand cu data de 01 Octombrie 2020 are loc modificarea discountului acordat la traversarea podului Great Belt.

Guvernul danez a decis sa schimbe schema de acordare a discountului la traversarea acestui pod si sa acorde discount DOAR companiilor ce au vehiculele înmatriculate în Danemarca, Suedia, Norvegia, Olanda, Marea Britanie, Lituania, Spania sau Finlanda.

Suplimentar, acordarea acestei reduceri este legata si de indeplinirea unuia dintre urmatoarele criterii:

  • Sunt în posesia unui acord comercial încheiat cu Great Belt;
  • Achita prin intermediul unui dispozitiv;
  • Vehiculul are norma EURO 6 sau este un vehicul electric sau cu hidrogen.

Pentru restul vehiculelor, adica si cele inmatriculate in Romania, tariful aplicat de la 1 Octombrie 2020 va fi cel standard – gasiti aici lista tarifelor aplicate.

Se vor efectua verificari aleatorii şi daca exista diferente intre datele furnizate şi datele inregistrate la trecere, se va percepe o taxa adiţionala de 600 DKK in plus faţa de pretul normal.

Totusi, traversarile trecerilor de pod in Danemarca pentru Great Belt şi Oresund pot fi achitate in continuare direct cu cardul Shell. Ambele treceri se pot achita şi prin intermediul aparatului BroBizz, ai detalii aici.

Dispozitivul BroBizz se emite inclusiv pentru plata taxei de drum în Norvegia si ofera mai multe avantaje pentru plata acestor taxe de drum. Gasesti cateva informatii aici.

Revenim cu detalii ce ar putea să te ajute în această perioadă.
Dacă ai întrebări, nu ezita să ne scrii. O întreagă echipă de suport îți stă la dispoziție.
#echipaTSG
#orientatcatretine

Sursa informatiei: Brobizz.com

TSG Admin

Adauga un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii