TODAY NEWS

NoutatiPentru soferiPentru soferi - stickyLucrari mentenanta in reteaua MOL ROMANIA

  Astăzi. 30 iulie 2020, între orele 16.00- 24.00 se vor efectua lucrări de mentenanță la nivel național în întreaga rețea de stații partener MOL România. In această perioadă NU pot fi folosite cardurile de carburant, inclusiv cardurile Shell. Vă recomandăm să informați conducărorii auto din compania dumneavoastră și managerii de transport, pentru a nu întâmpina situații neplăcute în stațiile MOL. Totuși, aveți posibilitatea să alimentați cu cardurile Shell la partenerii Smart Diesel România. Lista...
TSG Admin30 iulie 20208873 min
https://stiidelatsg.ro/wp-content/uploads/2020/07/lucrari-mentenanta-MOL-RO-30-iulie-2020-stire-tsg.png

 

Astăzi. 30 iulie 2020, între orele 16.00- 24.00 se vor efectua lucrări de mentenanță la nivel național în întreaga rețea de stații partener MOL România.

In această perioadă NU pot fi folosite cardurile de carburant, inclusiv cardurile Shell.

Vă recomandăm să informați conducărorii auto din compania dumneavoastră și managerii de transport, pentru a nu întâmpina situații neplăcute în stațiile MOL.

Totuși, aveți posibilitatea să alimentați cu cardurile Shell la partenerii Smart Diesel România. Lista completă de stații o găsiți aici.

Intreaga rețea de stații Smart Diesel dispune de pompe automate, dedicate camioanelor. Unele dintre aceste stații oferă posibilitatea alimentărilor cu AdBlue la pompă- stații marcate în lista cu mențiune AdBlue în detaliile despre stație- sau posibilitatea plătii taxelor de drum din Ungaria- marcate cu detalii HU-GO.

Vă vom ține la curent cu toate informațiile de interes pentru buna funcționare a companiei dumneavoastă și va stăm la dispoziție pentru informații suplimentare, office@tsg-euroshell.ro sau 021 627 19 49.

Echipa TSG

 

TSG Admin

Adauga un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii