TODAY NEWS

#Special Covid19Articole parteneriLista completă a modificărilor legale de care trebuie să țină cont transportatorii pe perioada Stării de Urgență

Întrucât circulă foarte multe informații și opinii referitoare la schimbările aduse legislației din transport în urma crizei generate de noul Coronavirus, ne-am gândit să facem o scurtă selecție a informațiilor/surselor oficiale disponibile până la acest moment. Am întocmit astfel „Lista completă a modificărilor legale de care trebuie să țină cont transportatorii pe perioada Stării de Urgență”. „Compilația” a fost realizată folosind informații transmise pe canale oficiale de către autoritățile statului (MT, MAI, RAR, ARR), multe...
TSG27 martie 20208322 min
https://stiidelatsg.ro/wp-content/uploads/2020/03/Poza-tsg-stire.png

Întrucât circulă foarte multe informații și opinii referitoare la schimbările aduse legislației din transport în urma crizei generate de noul Coronavirus, ne-am gândit să facem o scurtă selecție a informațiilor/surselor oficiale disponibile până la acest moment. Am întocmit astfel „Lista completă a modificărilor legale de care trebuie să țină cont transportatorii pe perioada Stării de Urgență”.

„Compilația” a fost realizată folosind informații transmise pe canale oficiale de către autoritățile statului (MT, MAI, RAR, ARR), multe dintre ele concepute cu sprijinul asociațiilor profesionale ale transportatorilor, a căror implicare în toată această perioadă, alături de autorități, a fost exemplară.

De asemenea, vom aduce actualizări acestei pagini ori de câte ori apare o nouă reglementare sau o modificare a uneia existente.

Găsiți lista accesând link-ul: https://bit.ly/2ycTX65

Cu respect,

Echipa TSG

TSG

Adauga un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii