TODAY NEWS

Articole parteneriDe actualitate in transporturiDe actualitate in transporturi - stickyParteneriPentru soferiGermania: A fost suspendată restricția de circulație pentru camioane din timpul vacanței de vară

#Infotrucker: Din cauza pandemiei de COVID-19, mai multe landuri din Germania au suspendat restricția de circulație pentru camioane, valabilă pe autostrăzi în perioada iulie – august, în zilele de sâmbătă între orele 07:00 – 20:00. Pentru ca traficul turistic să se desfășoare fără blocaje, în fiecare zi de sâmbătă din lunile iulie și august pe perioada vacanței de vară, circulața vehiculelor comerciale de peste 7.5 tone este restricționată între orele 07:00 – 20:00. Restricțiile se...
TSG Admin29 iunie 20209104 min
https://stiidelatsg.ro/wp-content/uploads/2020/06/Stire-infotrucker.jpg

#Infotrucker: Din cauza pandemiei de COVID-19, mai multe landuri din Germania au suspendat restricția de circulație pentru camioane, valabilă pe autostrăzi în perioada iulie – august, în zilele de sâmbătă între orele 07:00 – 20:00.

Pentru ca traficul turistic să se desfășoare fără blocaje, în fiecare zi de sâmbătă din lunile iulie și august pe perioada vacanței de vară, circulața vehiculelor comerciale de peste 7.5 tone este restricționată între orele 07:00 – 20:00.

Germania: A fost suspendată restricția de circulație pentru camioane din timpul vacanței de vară

Restricțiile se aplică pe autostrăzile și drumurile naționale pe care se desfășoară un trafic turistic crescut în această perioadă. Pentru că această criză declanșată de pandemia de COVID-19 a arătat cât de important este fluxul de aprovizionare, Ministrul Transportului a lăsat la latitudinea fiecărui land în parte să decidă dacă aplică sau nu această restricție.

Autoritățile din mai multe landuri au decis să prelungească suspendarea restricțiilor pentru camioane din zilele de duminică și de sărbătorile legale. Suspendarea acestor restricții sunt în vigoare în landurile Mecklenburg-Vorpommern, Niedersachsen, Nordrhein-Westfalen, Schleswig-Holstein, Sachsen-Anhalt, Thüringen și Baden-Württemberg. În aceste landuri, camioanele pot circula fără să respecte aceste restricții.

Pe perioada vacanței școlare de vară, camioanele poti circula sâmbăta doar între orele 20:00 – 24:00, iar duminica restricția de circulație este între orele 00:00 – 20:00.

În regiunile Brandenburg, Bremen, Hamburg, Mecklenburg-Vorpommern, Niedersachsen, Nordrhein-Westfalen, Rheinland-Pfalz, Schleswig-Holstein, Sachsen-Anhalt, Sachsen și Thüringen sunt valabile excepții și astfel camioanele pot circula în continuare și duminica și în sărbătorile legale.

În funcție de fiecare land, suspendarea acestor restricții este valabilă până la sfârșitul lunii august, sau septembrie.

#infotrucker

Sursa informatiei: www.infotrucker.ro

 

 

 

TSG Admin

Adauga un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii