TODAY NEWS

#Special Covid19Formular necesar soferilor ce ajung in Italia – Mai 2020

ITALIA a publicat în data de 5 mai 2020 noul formular necesar șoferilor stăini ce ajung în perioada următoare în această țară. #stiidelatsg faptul că formularul este OBLIGATORIU să fie completat în varianta din limba italiană și trebuie să fie la bordul vehiculului. Formular poate fi descărcat de aici:  https://bit.ly/2SGNMyw Un model de declarație în engleză îl puteți găsi aici: https://bit.ly/35GbqjR ❗IMPORTANT: Trebuie să știți că intrarea pe teritoriul Italiei este permisă pentru maximum 72 de...
TSG Admin6 mai 202027827 min
https://stiidelatsg.ro/wp-content/uploads/2020/05/info-stiidelatsg-IT-form-soferi-mai-2020.png

ITALIA a publicat în data de 5 mai 2020 noul formular necesar șoferilor stăini ce ajung în perioada următoare în această țară.

#stiidelatsg faptul că formularul este OBLIGATORIU să fie completat în varianta din limba italiană și trebuie să fie la bordul vehiculului.
Formular poate fi descărcat de aici:  https://bit.ly/2SGNMyw

Un model de declarație în engleză îl puteți găsi aici: https://bit.ly/35GbqjR

IMPORTANT: Trebuie să știți că intrarea pe teritoriul Italiei este permisă pentru maximum 72 de ore. Dacă șederea presupune mai multe de 72 de ore și poate fi justificată, atunci este posibilă o prelungire a acesteia cu încă 48 de ore.

Cât privește tranzitul Italiei, aici timpul maxim permis este de 24 ore, cu posibilitatea prelungirii cu încă maxim 12 ore.

Comunicatul de presă și informații privind intrarea în Italia găsiți aici: https://bit.ly/2L3opT9

Vă vom ține la curent cu toate informațiile de interes pentru activitatea companiei dumneavoastre.

Echipa TSG

 

TSG Admin

Adauga un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii