TODAY NEWS

De actualitate in transporturiPentru soferiDispozitiv obligatoriu pentru plata taxei de drum in Norvegia

Daca tot se anunta canicula in zilele urmatoare, va propunem sa ne retragem intr-o zona mai racoroasa a Europei, si anume in Norvegia! Astazi #stiidelatsg ca daca faci transport rutier de marfa in Norvegia cu vehicule mai mari de 3.5t este OBLIGATORIU sa ai dispozitiv electronic pentru plata taxei de drum! Ai de ales din doua variante: 1. Aparat AutoPass – se poate achizitiona direct din Norvegia atunci cand ajungeti acolo, se semneaza un precontract si se incarca...
TSG7 octombrie 201915233 min
https://stiidelatsg.ro/wp-content/uploads/2019/10/Dispozitiv-obligatoriu-pentru-plata-taxei-de-drum-in-Norvegia.jpg

Daca tot se anunta canicula in zilele urmatoare, va propunem sa ne retragem intr-o zona mai racoroasa a Europei, si anume in Norvegia!

Astazi #stiidelatsg ca daca faci transport rutier de marfa in Norvegia cu vehicule mai mari de 3.5t este OBLIGATORIU sa ai dispozitiv electronic pentru plata taxei de drum!

Ai de ales din doua variante:

1. Aparat AutoPass – se poate achizitiona direct din Norvegia atunci cand ajungeti acolo, se semneaza un precontract si se incarca cu cash sau card bancar. Procedura este destul de complexa privind obtinerea facturii fiscale de la compania norvegiana.

Dar, stati linistiti, si aici avem colegi care cunosc toate procedurile necesare si sunt pregatiti sa va ofere suport!

👍2. Aparat Brobizz – furnizat de partenerul nostru #FDE si care nu presupune costuri de emitere. Aparatele se comanda prin #TSG si noi va ajutam pas cu pas in tot procesul de comandare.

Unde mai pui ca aparatul este activ si la plata taxelor pentru urmatoarele poduri: Svinesund Bridge, Oresund Bridge si Great Belt Bridge. In episodul viitor vom detalia informatii despre podurile din Danemarca, Suedia si Norvegia.

Pana atunci, fii pe faza pentru mai multe tips&tricks pe pagina #Stiidelatsg

TSG

Adauga un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii