TODAY NEWS

De actualitate in transporturiPentru manageriDeclararea clasei de emisie dupa achizitionarea aparatului GoBox

Astazi #stiidelatsg ca ai la dispozitie maxim 28 de zile de la achizitionarea aparatului GoBox sa declari clasa de emisie a vehiculului cu care circuli. Daca se intampla sa NU il declari in aceasta perioada, autoritatile austriece iti vor aplica o amenda de 240 euro. Nu neglija acest aspect important! La achizitionarea aparatului soferul primeste un tichet pe care sunt scrise detalii privind necesitatea declararii clasei de emisie, precum si data limita pana la care se pot trimite documentele. Clasa...
TSG18 octombrie 20198451 min
https://stiidelatsg.ro/wp-content/uploads/2019/10/declararea-clasei-de-emisie-dupa-achizitionarea-aparatului-gobox.jpg

Astazi #stiidelatsg ca ai la dispozitie maxim 28 de zile de la achizitionarea aparatului GoBox sa declari clasa de emisie a vehiculului cu care circuli.

Daca se intampla sa NU il declari in aceasta perioada, autoritatile austriece iti vor aplica o amenda de 240 euro. Nu neglija acest aspect important!

La achizitionarea aparatului soferul primeste un tichet pe care sunt scrise detalii privind necesitatea declararii clasei de emisie, precum si data limita pana la care se pot trimite documentele.

Clasa de emisie se poate declara si in avans, avand apoi la dispozitie 6 luni sa ridicati Go-Box-ul.

Fii pe faza pentru mai multe tips&tricks pe pagina #stiidelatsg si contacteaza unul dintre expertii #TSG atunci cand ai nevoie de ajutor la plata taxelor de drum din Europa.

TSG

Adauga un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii