TODAY NEWS

De actualitate in transporturiPentru soferiCe inseamna semnalele luminoase afisate de aparatul GoBox?

Astazi vom vorbi despre aparatul Go-Box din Austria si semnalele luminoase afisate! La intrarea in Austria trebuie sa va asigurati ca ledul aparatului este VERDE si numarul de axe este setat corect. La intrarea in Austria 🇦🇹trebuie sa va asigurati ca ledul aparatului este VERDE si numarul de axe este setat corect ✅. Acordati o atentie sporita numarului de axe setate pe aparat deoarece NU veti fi informat prin beep-uri/semnale acustice in cazul in care aceasta informatie NU...
TSG15 octombrie 20197513 min
https://stiidelatsg.ro/wp-content/uploads/2019/10/Ce-inseamna-semnalele-acustice-emise-de-aparatul-GoBox.jpg

Astazi vom vorbi despre aparatul Go-Box din Austria si semnalele luminoase afisate!
La intrarea in Austria trebuie sa va asigurati ca ledul aparatului este VERDE si numarul de axe este setat corect.

La intrarea in Austria 🇦🇹trebuie sa va asigurati ca ledul aparatului este VERDE si numarul de axe este setat corect ✅.

Acordati o atentie sporita numarului de axe setate pe aparat deoarece NU veti fi informat prin beep-uri/semnale acustice in cazul in care aceasta informatie NU este selectata corect!

Autoritatile austriece aplica amenzi pentru nr. de axe setat gresit de 120 euro/zi.

Amenzile se aplica si retroactiv pentru fiecare zi circulata in Austria cu setarea incorecta, deci nu neglijati acest aspect!

Totusi, astazi #stiidelatsg ca aceasta amenda poate fi evitata daca in maxim 96 de ore de la momentul setarii incorecte a numarului de axe se face plata rectroactiva.

Pentru suport si detalii despre cum poti face aceasta plata, ia legatura cu unul dintre expertii #TSGShell si te vom indruma pas cu pas.

Soferul este informat de efectuarea tranzactiilor prin semnale sonore (beeping sounds). Despre semnificatia acestora vom scrie in urmatorul mesaj #stiidelatsg de saptamana aceasta🔜.

Pana atunci, fii pe faza pentru mai multe tips&tricks pe pagina #stiidelatsg si contacteaza unul dintre expertii #TSG atunci cand ai nevoie de ajutor la plata taxelor de drum din Europa.

TSG

Adauga un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii