TODAY NEWS

De actualitate in transporturiPentru soferiCe inseamna semnalele acustice emise de aparatul GoBox?

Astazi #stiidelatsg ce inseamna semnalele acustice (beep sounds) emise de aparatul #GoBox din Austria🇦🇹. In plus, este bine sa #stiidelatsg si valoarea amenzilor ce se aplica atunci cand taxa de drum nu este achitata. Ca si sofer esti informat de efectuarea tranzactiilor/daca aparatul taxeaza prin ACESTE semnale acustice, astfel: 1⃣🔔 1 beep scurt – Tranzactie OK (conform cu categoria de axe afisata pe aparat si clasa de emisie declarata); 2⃣🔔❗ 2 beep-uri scurte – Tranzactie OK (conform cu categoria de axe afisata pe aparat si...
TSG16 octombrie 201912644 min
https://stiidelatsg.ro/wp-content/uploads/2019/10/Ce-inseamna-semnalele-acustice-emise-de-aparatul-GoBox.jpg

Astazi #stiidelatsg ce inseamna semnalele acustice (beep sounds) emise de aparatul #GoBox din Austria🇦🇹. In plus, este bine sa #stiidelatsg si valoarea amenzilor ce se aplica atunci cand taxa de drum nu este achitata.

Ca si sofer esti informat de efectuarea tranzactiilor/daca aparatul taxeaza prin ACESTE semnale acustice, astfel:

1⃣🔔 1 beep scurt – Tranzactie OK (conform cu categoria de axe afisata pe aparat si clasa de emisie declarata);

2⃣🔔❗ 2 beep-uri scurte – Tranzactie OK (conform cu categoria de axe afisata pe aparat si clasa de emisie declarata).
Cu toate acestea, este NECESARA vizita in cel mai apropiat punct GO pentru a verifica aparatul. Posibile cauze: creditul Pre-Pay se apropie de final; datele inregistrate trebuie acualizate; GO Box-ul trebuie inlocuit.

4⃣ 🔔 ‼ 4 beep-uri scurte – Tranzactie esuata. Taxa NU a fost inregistrata. Va fi necesar sa mergeti la cel mai apropiat punct GO in maxim 5 ore, dar fara sa parcurgeti mai mult de 100 km si sa solicitati deblocarea GO-Box-ului. O plata retroactiva va fi necesara.

❌ ‼‼ Niciun beep – Tranzactie ESUATA. Mai multe detalii privind motivul erorii veti primi la punctele GO. Va fi necesar sa mergeti la cel mai apropiat punct GO in urmatoarele 5 ore, dar fara sa parcurgeti mai mult de 100 km.

Amenda neachitarii taxei de drum in cazul unui aparatul defect/blocat (4 sau 0 semnale acustice) este 240 euro/zi, asta daca nu va opriti la un punct de plata GO in maxim 5 ore/100 km si achitati retroactiv taxa.

In episodul urmator vom detalia importanta declararii clasei de emisie pe aparatele Go-Box si amenzile aplicate in cazul nedeclararii in timp util…🔜

Pana atunci, fii pe faza pentru mai multe tips&tricks pe pagina #stiidelatsg si contacteaza unul dintre expertii #TSG atunci cand ai nevoie de ajutor la plata taxelor de drum din Europa.

TSG

Adauga un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii