TODAY NEWS

De actualitate in transporturiPentru manageriCe faci daca datele de pe tichet sunt gresite?

Ai platit taxa de drum din Ungaria si ai constatat ca datele de pe tichet erau gresite? Ce ai facut in acea situatie? Acum #stiidelatsg ca intr-o astfel de situatie se poate face o stornare imediat daca soferul sesizeaza acest lucru in MAXIM 10 minute de la eliberarea tichetului. Ce aveti de facut mai precis? La punctul de plata HU-GO (partener HU-GO) verificati cu mare atentie detaliile privind nr. inmatriculare vehicul, norma poluare, categorie vehicul, puncte de...
TSG30 octombrie 201911842 min
https://stiidelatsg.ro/wp-content/uploads/2019/10/ce-faci-daca-datele-de-pe-tichet-sunt-gresite-1.jpg

Ai platit taxa de drum din Ungaria si ai constatat ca datele de pe tichet erau gresite? Ce ai facut in acea situatie?

Acum #stiidelatsg ca intr-o astfel de situatie se poate face o stornare imediat daca soferul sesizeaza acest lucru in MAXIM 10 minute de la eliberarea tichetului.

Ce aveti de facut mai precis?

La punctul de plata HU-GO (partener HU-GO) verificati cu mare atentie detaliile privind nr. inmatriculare vehicul, norma poluare, categorie vehicul, puncte de intrare si iesire din Ungaria.

Dupa validare si daca au trecut cele 10 minute de la emitere, autoritatile din Ungaria nu mai permit stornarea. Daca soferul valideaza biletul si trec mai mult de 10 minute, acesta are obligatia apoi sa achizitioneze alt bilet de tranzit.

Suntem orientati catre tine si iti oferim mereu suport pentru ca business-ul tau sa mearga mai departe si sa iti optimizam costurile.

Fii pe faza pentru mai multe tips&tricks pe pagina #StiiDeLaTSG.

TSG

Adauga un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii