TODAY NEWS

De actualitate in transporturiPentru soferiCare sunt modalitatile de plata pentru M6 Toll?

Astazi, ajungem in Marea Britanie 🇬🇧 si #stiidelatsg despre modalitatile de plata pentru M6 Toll. Autostrada M6 – Birmingham North Relief Road (BNRR) din Anglia este cea mai lunga autostrada si una dintre cele mai aglomerate. M6 Toll este cea mai noua autostrada din Marea Britanie, deschisa dupa finalizarea M6 in 2000. Are o lungime de 43 km si ofera optiunea unei calatorii mai rapide si mai fiabile, fiind o alternativa la o parte din autostrada M6, mai ales...
TSG29 octombrie 201916733 min
https://stiidelatsg.ro/wp-content/uploads/2019/10/tsg_M6_Toll.jpg

Astazi, ajungem in Marea Britanie 🇬🇧 si #stiidelatsg despre modalitatile de plata pentru M6 Toll.

Autostrada M6 – Birmingham North Relief Road (BNRR) din Anglia este cea mai lunga autostrada si una dintre cele mai aglomerate.

M6 Toll este cea mai noua autostrada din Marea Britanie, deschisa dupa finalizarea M6 in 2000. Are o lungime de 43 km si ofera optiunea unei calatorii mai rapide si mai fiabile, fiind o alternativa la o parte din autostrada M6, mai ales in zona in care este foarte aglomerata si cu limite de viteza.

Atentie❗: Aceasta portiune de autostrada se plateste suplimentar si NU este incadrata in regimul HGV Levy! Noile tarife aplicate din 12 iulie 2019 le gasesti in tabelul din imaginea de mai jos ⤵. Plata se poate face cu #cardShell, dar si cu cash sau card bancar! MARE atentie la incadrarea din timp pe banda corespunzatoare.

🛣Fii pe faza pentru mai multe tips&tricks pe pagina #stiidelatsg si contacteaza unul dintre expertii #TSG atunci cand ai nevoie de ajutor la plata taxelor de drum din Europa.

https://www.m6toll.co.uk/

https://www.roads.org.uk/motorway/m6

TSG

Adauga un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii