TODAY NEWS

NoutatiPentru dispeceriPentru dispeceri - stickyPentru manageriPentru soferiPentru soferi - stickyUncategorizedCardurile VIAcard se vor bloca de la 1 februarie 2021!

De la 1 februarie 2021 staţiile de taxare din Italia nu vor mai accepta ca metodă de plată cardurile VIAcard. Taxa de drum se va achita în continuare prin intermediul aparatului Telepass, numerar sau card bancar. Important! Doar plățile efectuate prin intermerdiul aparatelor automate, sunt eligible pentru recuperare TVA pe taxele de drum din Italia! Ce ai de făcut în continuare? Contactează-ţi furnizorul de servicii şi asigură-te că deţii aparate de taxare pentru toate vehiculele...
TSG Admin26 ianuarie 2021131032 min
https://stiidelatsg.ro/wp-content/uploads/2021/01/Plata-taxei-de-drum-din-Italia_VIAcard.png

De la 1 februarie 2021 staţiile de taxare din Italia nu vor mai accepta ca metodă de plată cardurile VIAcard.

Taxa de drum se va achita în continuare prin intermediul aparatului Telepass, numerar sau card bancar.

Important!

Doar plățile efectuate prin intermerdiul aparatelor automate, sunt eligible pentru recuperare TVA pe taxele de drum din Italia!

Ce ai de făcut în continuare?

Contactează-ţi furnizorul de servicii şi asigură-te că deţii aparate de taxare pentru toate vehiculele ce vor tranzita Italia, pentru a evita plata taxei de drum prin intermediul cardului bancar sau numerar.

De reţinut!

La început de februarie, blocarea cardurilor VIAcard se va face în mod automat, şi nu va afecta funcţionalitatea aparatelor de taxare active în prezent.

 

Dacă ai întrebări, nu ezita să ne scrii. O întreagă echipă de suport îți stă la dispoziție.

#echipaTSG

TSG Admin

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii