TODAY NEWS

Articole parteneriPentru manageriANALIZA firmelor de Transport Rutier de Marfuri din Romania (octombrie 2019)

Un business de transport nu poate creste fara instrumentele de tip business intelligence sau fara a avea o imagine de ansamblu asupra pietei de transport, tendintei acesteia, firmelor concurente, a fluxului de bani si a multor altor indicatori. Din acest motiv, colectarea, prelucrarea, integrarea si analiza datelor a devenit un pas obligatoriu inaintea oricarei decizii de business. Pentru multi, toate aceste lucruri par abstracte sau complicate, asa ca vom incerca in acest articol sa facem...
Transport Academy28 octombrie 20199883 min
https://stiidelatsg.ro/wp-content/uploads/2019/10/tsg_analiza_firmelor.jpg

Un business de transport nu poate creste fara instrumentele de tip business intelligence sau fara a avea o imagine de ansamblu asupra pietei de transport, tendintei acesteia, firmelor concurente, a fluxului de bani si a multor altor indicatori. Din acest motiv, colectarea, prelucrarea, integrarea si analiza datelor a devenit un pas obligatoriu inaintea oricarei decizii de business.

Pentru multi, toate aceste lucruri par abstracte sau complicate, asa ca vom incerca in acest articol sa facem o simpla introducere asupra pietei de transport rutier de marfuri din Romania si sa vedem ce ne spun numerele, asa cum sunt ele disponibile la momentul Octombrie 2019.

Accesand AICI raportul, veti putea vedea distributia flotei de transport pe categorii de vehicule, pe zone, dinamica infiintarii firmelor, histograma flotei de transport marfuri pe judete, topul primelor 3 companii din fiecare judet si (cel mai important) CONCLUZIILE scurtei analize.

Apoi, in articolele urmatoare vom intra in detalii pe partea financiara, vorbind despre indicatorii de lichiditate si profitabilitate. Iar mai apoi, in viitor, vom discuta despre o simulare de stress pe creante si cifre de afaceri, pentru a vedea cum sunt pregatite firmele din Romania in cazul unei posibile crize.

Pentru informatii suplimentare despre piata de transport rutier de marfuri din Romania sau pentru un raport personalizat, ne puteti contacta direct la Transport Academy (la datele de contact disponibile pe website).

De asemenea, va asteptam pe 1 noiembrie 2019 la Gala “Tranzit” de la Cluj-Napoca, unde se va discuta intens pe tema indicatorilor de urmarit in activitatea de transport marfuri.

Gasesti aici ANALIZA firmelor de Transport Rutier de Marfuri din Romania (octombrie 2019), realizata de Octavian Radu.

Articol preluat de pe portalul transportacademy.ro.

Transport Academy

Adauga un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii