TODAY NEWS

De actualitate in transporturiNoutatiPentru dispeceriPentru manageriPentru manageri - stickyPentru soferiPentru soferi - stickyAccesul camioanelor E3 si E4 interzis in tunel Frejus si MontBlanc

Incepând cu 1 iulie 2020, accesul in tunelele Tunelul Frejus și MontBlanc al vehiculelor ce au normă de poluare Euro 3 sau Euro 4 va fi interzis! Totuși, in cazul tunelului Frejus a fost emis in 23 Iunie 2020 un document ce oferă o perioadă de grație tranzitului camioanelor E3 și E4 în perioada 1 iulie –  30 septembrie 2020, in ambele sensuri. Această derogare se va aplica numai acelor companii care pot demonstra că...
TSG Admin26 iunie 202012383 min
https://stiidelatsg.ro/wp-content/uploads/2020/06/tunele-stire-tsg.png

Incepând cu 1 iulie 2020, accesul in tunelele Tunelul Frejus și MontBlanc al vehiculelor ce au normă de poluare Euro 3 sau Euro 4 va fi interzis!

Totuși, in cazul tunelului Frejus a fost emis in 23 Iunie 2020 un document ce oferă o perioadă de grație tranzitului camioanelor E3 și E4 în perioada 1 iulie –  30 septembrie 2020, in ambele sensuri. Această derogare se va aplica numai acelor companii care pot demonstra că au achizitionat vehicule E5 sau E6 însa datorită perioadei cauzate de pandemia COVID-19, nu au putut intra în posesia camioanelor.

Declarația se face pe propria răspundere, documentul necesar îl puteți găsi aici:

http://www.sitaf.it/index

În cazul unui control amănunțit compania ce tranzitează acest tunel cu camioane E3/E4 și folosește această declarație, trebuie să prezinte documente care să certifice achiziția unui camion E5 sau E6 și dovada întârzierii livrării vehicului respectiv.

Vă reamintim că puteți benefia de reduceri la plata acestor tunele prin utilizarea unui card special- Frejus. Discounturile sunt aplicate atât la fiecare trecere (20%) cât și anual (10-13%).

Mai multe detalii găsiți în știrea de aici:

https://bit.ly/2Bb41OE

Revenim cu detalii ce ar putea să te ajute în această perioadă.
Dacă ai întrebări, nu ezita să ne scrii. O întreagă echipă de suport îți stă la dispoziție.
#echipaTSG
#orientatcatretine

Sursa informației: www.sitaf.it

TSG Admin

Adauga un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii